Sta je te popelen om de richarda louise kaarten in je winkel te verkopen? Stuur mij dan mailtje, ik neem zo snel mogelijk contact met je op en stuur je de nodige informatie door. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt en wil je eerst kennis maken met mijn collectie?  Dan stuur ik je vrijblijvend een bloemenpakketje toe, zodat je op je gemak de kaarten kan bekijken en voelen. Wel ontvang ik graag eerst een mailtje met informatie over je winkel en naar welke kaarten je voorkeur uitgaat: bloemen, poëzie of beiden. Dan kan ik kijken of dat we een fijne samenwerking aan kunnen gaan, want we moeten er wel allebei achter staan. Voor het plaatsen van een bestelling stel ik geen hoge eisen, zo kan je het makkelijk eens proberen en de lege rekken in je kaartenmolen vullen ;-) Ik hoop snel van je te horen en dat ik je mag verwelkomen als nieuw verkooppunt!

Lieve groet van Richarda
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info