hey!

Wat leuk dat je even komt lezen wie ik ben en wat ik zoal doe en of gedaan heb.  Ik ben geboren in 1982 en ik woon samen met m'n man Edwin, tienerdochter Annemarijn, Guus de kat en dwerg baardagaam Flopsie in Amersfoort. Je vindt mij regelmatig in onze moestuin #debijtuin, achter de naaimachine met lapjes stof in de weer en ik struin graag door de natuur met een foto camera in mijn hand. Sinds begin 2021 ben ik begonnen met fotograferen. Na enkele maanden had ik een hele reeks foto's en kreeg ik steeds vaker leuke reacties op de geschoten plaatjes. Langzaamaan begon het te kriebelen, wat als ik weer een collectie ga uitbrengen...

Ik heb hiervoor de succesvolle papierwaren webshop en label Petite Louise gehad met ruim 100 verkooppunten door Europa, diverse publicaties in toonaangevende inter-, en nationale tijdschriften, werkte ik samen met illustratoren als Flora Waycott en Marieke ten Berge, deed ik mee aan ShowUP en daarvoor runde ik het label Van Richarda. En nu ben ik weer terug onder de naam richarda louise met een nieuwe collectie: bloemige ansichtkaarten met dat heerlijke dromerige en vintage gevoel wat je van mij gewend bent. Al het foto materiaal wat ik daarvoor gebruikt is van mijn eigen hand. Ik fotografeer zo puur mogelijk zonder allerlei fratsen uit te halen zoals bloemen goed schikken, blaadjes opvegen of met allerlei nabewerkingsprogramma's aan de slag. 

De collectie is onlangs uitgebreid met mooie poëzie kaarten bedacht en geschreven door mijn dochter.  Al haar hersenspinsel schrijft ze op in een schriftje en soms even gauw tussendoor op haar mobiel. Een aantal ervan vond ik zo mooi en aansluiten bij mijn gefotografeerde bloemen dat ik besloot om ze uit te brengen. Ze heeft zelf haar naam, logo en het kleurenpallet bedacht. Ik heb een klein beetje geholpen met de technische aspecten ;-) Het was heel bijzonder om samen met haar aan deze serie kaarten te werken. 

Lieve groet van Richarda

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info